Δωρεάν τις υπηρεσίες τους για την πρόσβαση στις ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το υπ. Παιδείας προσφέρουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι. Σημειώνεται ότι η μηδενική χρέωση δεδομένων που αφορά τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την τηλεκπαίδευση και την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης μέσω κινητού τηλεφώνου (για όσο διαρκεί η πανδημία ή για όσο χρόνο αυτό κρίνεται απαραίτητο) δεν περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς τρίτες/ εξωτερικές ιστοσελίδες (π.χ. Youtube).

Μηδενική χρέωση δεδομένων σε όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο για την τηλεκπαίδευση και μηδενική χρέωση και για πρόσβαση στην πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, από  ΟΤΕ, COSMOTE, VODAFONE, WIND και FORTHNET σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Παρακάτω αναφέρονται οι Διευθύνσεις Εκπαιδευτικών Πλατφορμών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (URLs) για τη δωρεάν εξ αποστάσεως εκπαίδευση:

1. Υπηρεσία σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (μέσω της Cisco Webex Meetings πλατφόρμας):

https://webex.sch.gr/.

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ):

https://www.sch.gr/
http://eclass.sch.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *